Jaarrekeningen

Financiële verantwoording

Grip op uw financiële bedrijfsvoering

Cijfers liegen niet. Ze zijn nuttig, belangrijk en geven inzicht in de financiële bedrijfsvoering. In de eerste plaats voor uzelf. Klanten, leveranciers, medewerkers en andere belanghebbenden hechten daarnaast ook grote waarde aan deze cijfers; ze zeggen immers wat over de betrouwbaarheid en de continuïteit van uw onderneming. Het is dus zaak om op de cijfers te kunnen vertrouwen.

Als ondernemer wilt u een gedegen administratie voeren. Zo krijgt u direct inzicht in uw organisatie. Onze medewerkers staan altijd voor u klaar om u te ondersteunen in het opzetten en bewaken van een gezonde financiële administratie.

De resultaten van de administratie worden vastgelegd in de jaarrekening. Dit vormt de jaarlijkse formele financiële verantwoording van uw bedrijf. De jaarcijfers zijn uiteraard bedoeld voor uzelf en daarnaast eventueel voor de bank, de Belastingdienst en de Kamer van Koophandel. Het is de jaarlijkse bevestiging en het mogelijke vertrekpunt voor de keuzes die u wilt maken binnen uw onderneming. Hoe staat u er echt voor en waar liggen kansen? En natuurlijk mag u hierbij van ons een proactieve houding verwachten met een gedegen en onderbouwd advies. Zo bouwen we samen aan uw succes. Door de goede tussentijdse financiële rapportages brengen de jaarcijfers u geen verrassingen meer.

Wij stellen uw publicatiestukken op en verzorgen tijdige deponering bij de Kamer van Koophandel.

Ook uw bank wil graag de informatie over uw financiële bedrijfsvoering ontvangen. Hiervoor verzorgen wij de rapportage richting de bank, conform hun wensen. Uiteraard kunnen wij uw rapportage ook in SBR bij de banken aanleveren.

Ook vertrouwen op uw (jaar)cijfers?

Laat ons uw jaarrekening verzorgen.