Fiscale aangiften en advisering

Het maximale uit uw financiën halen

Meer weten?

Kansen zien en kansen pakken

Natuurlijk wilt u niet teveel belasting betalen. Met al die steeds wijzigende en soms complexe wet-en regelgeving is het doen van uw fiscale aangiften niet altijd even eenvoudig. Gelukkig zijn daar onze professionals. Zij weten (vrijwel) alles op het gebied van fiscaliteit en juridische zaken. Daarmee zijn zij de ideale partner voor u om het maximale uit uw aangifte te halen. Waarbij we niet alleen de verplichte velden invullen, maar u ook adviseren in de mogelijkheden en de best passende optie voor uw onderneming.

Wat kunnen wij voor u verzorgen?

Inkomstenbelasting

Het verzorgen van de aangifte inkomstenbelasting is wat ons betreft geen standaard invuloefening. We optimaliseren graag samen met u de te betalen inkomstenbelasting. Dat doen we door proactief vragen te stellen als: wat is de ideale verhouding tussen loon en dividenduitkering? Is er nog recht op belastingteruggave? Uw hypotheek aflossen of juist een vakantiewoning kopen? Worden de heffingskortingen benut? We kijken niet alleen naar het optimaliseren van de fiscaliteiten, maar kijken daarbij vooral ook wat bij u en uw onderneming past. Wij vinden het belangrijk dat u zich prettig en comfortabel voelt bij de keuzes die worden gemaakt.

Vennootschapsbelasting

Als ondernemer moet u belasting over de winst afdragen aan de Belastingdienst. Dit doet u door het jaarlijks indienen van uw aangifte vennootschapsbelasting. Bij Vallei Accountants kunnen wij dit op een deskundige en betrouwbare manier voor u verzorgen. Wij zorgen voor correcte indiening van uw aangifte, bewaken de termijnen en stellen de aanslagen tussentijds met u bij. Zo heeft u geen verrassingen achteraf.

Omzetbelasting

Omzetbelasting, oftewel btw, wordt geheven over de producten of diensten die u levert. Ook hierbij is de Nederlandse wet- en regelgeving best complex en aan verandering onderhevig. Uiteraard kunt u uw aangifte omzetbelasting zelf regelen, maar onze medewerkers staan voor u klaar om een juiste en tijdige afhandeling van uw aangifte te verzorgen. U heeft er geen omkijken naar.

Schenk- en erfbelasting

Schenk- en erfbelasting is vaak een delicate kwestie. Door nu te schenken wordt een eventuele hogere erfbelasting in de toekomst vermeden. Maar u ontkomt er (soms) niet aan dat er belasting betaald dient te worden. Onze fiscale specialisten kijken samen met u wat de optimale strategie is om de belastingafdracht zo laag mogelijk te houden. Uiteraard speelt de waardering van uw onderneming hierin ook een rol. Ons doel; er samen met u voor zorgen dat uw vermogen zo fiscaal gunstig mogelijk overgaat naar de volgende generatie.

Dividendbelasting

Heeft uw onderneming dividend uitgekeerd? Dan dient u hierover dividendbelasting te betalen. Bij Vallei Accountants kunt u er gerust op zijn dat wij zorgdragen voor de tijdige aangifte. Daar zijn we extra scherp op. Zo voorkomt u eventuele hoge boetes van de Belastingdienst.

Ook het maximale uit uw financiën halen?

Neem contact op met onze fiscale specialisten