Elke dag het maximale uit jezelf halen

Om onze klanten succesvol te laten ondernemen

Eigenlijk is het simpel: we zijn gewoon goed in wat we doen. En dat doen we met een gepassioneerd team professionals.

Groeien doe je bij Vallei!

Bij Vallei Accountants sta jij centraal. Jouw groei is onze groei en dat maakt ons samen sterk. We geloven in jouw persoonlijke ontwikkeling en doen er alles aan om jou te helpen jouw ambities waar te maken. Of je nu aan het begin van je carrière staat of al wat verder bent in je loopbaan. Voor iedereen is er een passende uitdaging! Daar zorgen we voor. Op deze manier heb je altijd de mogelijkheid om jezelf te blijven ontwikkelen.

Inmiddels bestaat Vallei Accountants uit een team van ca. 150 man. Stuk voor stuk mensen die vanuit hun intrinsieke motivatie niets liever doen dan elke dag ervoor zorgen dat onze klanten bergen kunnen verzetten. Hen verder helpen vanuit persoonlijke aandacht. Met een serviceniveau waar je u tegen zegt. Altijd vanuit een nuchtere, doe-maar-gewoon-dan-doe-je-al-gek-genoeg mentaliteit. Gewoon goed zijn in wat we doen, met net dat beetje extra. Wil jij dat ook?

Binnen ons team vinden we samenwerking erg belangrijk. We zorgen dat we van elkaar blijven leren en houden van gezelligheid. Je krijgt veel verantwoordelijkheid en zeker ook voldoende begeleiding als dat nodig is. Kortom, volop mogelijkheden om te groeien! Groei jij met ons mee?! Check onze vacatures of stuur een open sollicitatie. We komen graag met jou in contact!

Ook jong talent is zeer welkom bij Vallei Accountants!
Ben jij in het laatste jaar van je middelbare school, wil je graag stagelopen of denk je eraan om deeltijd te studeren. Check dan de vacature voor Young Professionals en/of stagiaire voor de mogelijkheden. We komen graag met jou in contact!

Extra kansen door overname Flantúa 

Met de aansluiting van Flantúa Accountants zijn er ook mogelijkheden in Nieuwegein, Geldermalsen en Sliedrecht. Klik hier voor nog meer vacatures!

Bekijk onze vacatures

Meer geïnteresseerd in de agrarische sector?

Naast onze dienstverlening aan het MKB heeft Vallei Accountants ook een tak die gespecialiseerd is in de agrarische sector. Denk jij dat dit beter bij je past? Bekijk de vacatures en klik op onderstaande button.

Waarom kiezen voor Vallei Accountants?

 • Inkoppertje; maar we zijn echt heel leuk!
 • We hebben een enorme drive en spirit om het beste uit onszelf en onze klanten te halen
 • Omdat ons DNA matcht. We werken hard, maar er is ook tijd voor ontspanning en gezelligheid
 • Jouw persoonlijke ontwikkeling staat voorop
 • Alle ruimte om door te groeien
 • Je bent geen nummer, maar telt echt mee en draagt echt bij
 • Successen vieren we samen

De sfeer

Op onze kantoren in Woudenberg, Barneveld en Amsterdam hangt een prettige sfeer. De collega’s werken dagelijks aan de meest uiteenlopende zaken en klanten. Eén ding is duidelijk: we doen het samen! Die collegialiteit en verbondenheid is kenmerkend voor de sfeer bij Vallei Accountants. Er wordt hard gewerkt, iedereen is leergierig en gaat voor resultaat. Maar stiekem zijn het ook allemaal gezelschapsdieren die graag even de tijd nemen voor een praatje, bijspringen als het nodig is en met veel plezier samen leuke dingen doen.

Sollicitatieprocedure

Bij Vallei Accountants geloven we niet in lange procedures. Net zoals met onze klanten schakelen we ook tijdens jouw sollicitatie snel. Als het goed voelt, is het goed. Hoe het proces in zijn werk gaat? Dat vind je hieronder:

 • Stuur je CV met motivatie op
 • Ontvang een bevestiging
 • Kom op gesprek
 • Binnen 2 dagen hoor je of je bent aangenomen

Wil je bij ons komen werken?

Neem contact met ons op