Ontmoet een aantal van onze collega's

Marfred de Leeuw

In 2009 startte ik Vallei aan de keukentafel met enthousiasme en gedrevenheid. Een duidelijke missie, een rugzak met praktijkervaring en veel netwerken bracht Vallei waar zij nu is. Persoonlijk krijg ik energie van het samen met ons team van specialisten, adviseren of begeleiden van klanten bij bijvoorbeeld bedrijfsopvolging binnen de familie, bedrijfsovernames of andere belangrijke gebeurtenissen binnen het ondernemerschap. Daar mag u mij voor wakker bellen! Daarnaast houd ik mij bezig met de controle van jaarrekeningen, het bespreken van jaarrekeningen en het sparren met klanten op basis van tussentijdse cijfers.

Marjon Oosterom-Steenbeek

Vallei Accountants is een jong en dynamisch bedrijf waar iedereen elke dag als een nieuwe uitdaging ziet. Daarom werk ik met plezier bij Vallei Accountants. Dit komt zeker door de leuke collega’s waarmee ik samen mag werken, maar ook door de kansen die ik bij Vallei heb gekregen en ook gepakt heb! Als werkgever zorgt Vallei Accountants ervoor dat je niet vastroest in je vaste taken, maar dat je ook buiten je comfort zone kan treden. Af en toe spannend en onwennig, maar wel met de steun en begeleiding vanuit Vallei.

Daarbij is geen dag hetzelfde. Zo plan ik een dagje ‘stroken draaien’, maar uiteindelijk ben ik bezig met het opmaken van een beëindigingsovereenkomst en vraag ik een uitkering aan. En dat zorgt ervoor dat mijn werk niet saai wordt.

De kracht van Vallei zoals ik het zie? Gaan voor kwaliteit en niet voor kwantiteit. Meedenken met onze cliënten. Reageren op vragen die niet gesteld worden. De korte lijntjes naar cliënten en collega’s. Kritisch zijn richting onze cliënten, maar ook richting onszelf en collega’s. Onze cliënten ontzorgen, zodat zij kunnen doen waar ze goed in zijn: ondernemen!

Pascal van Gurp

Als fiscaal specialist verricht ik veel (voorbereidende) advieswerkzaamheden voor onze klanten. Ieder advies is persoonlijk en voor elke klant op maat gemaakt. Dat maakt mijn baan enorm afwisselend. Geen dag is hetzelfde!

Ik vind het mooi om bij een kantoor te werken dat de klanten de persoonlijke aandacht geeft die zij verdienen, zonder het resultaat uit het oog te verliezen.

Henk Bosman

Na twintig jaar bij Westeneng en 3 jaar bij Vallei kan ik zeggen dat geen enkele werkdag hetzelfde is. Wat wel dagelijks naar voren komt: het continue op zoek gaan naar oplossingen voor klanten en hen actief ondersteunen in allerlei ondernemersvraagstukken die langs komen. Als het om advies aankomt: net dát stapje wat verder en dieper gaat. Geen woorden, maar daden!

Gerrianne den Hertog

Als assistent accountant stel ik de jaarrekeningen van mijn klanten samen en verzorg ik de fiscale aangiften. Daarnaast begeleid ik de klanten die zelf hun administratie verzorgen. Elke onderneming en de daarbijbehorende ondernemer is uniek, waardoor mijn werk en het contact nooit hetzelfde is. Mijn uitdaging is om deze ondernemers de financiële ondersteuning te geven die bij hen past!

Erik Mussche

Geen ondernemer is hetzelfde en daarom is ook geen werkdag voor mij hetzelfde. Dat maakt werken bij Vallei uitdagend! Daarnaast worden we geprikkeld om ons steeds verder te ontwikkelen, zodat we voor klanten net dat extra stapje extra kunnen zetten. Zo kunnen we ons blijvend onderscheiden als vooruitstrevend accountants- en advieskantoor.

De open sfeer op kantoor en de prettige omgang met collega’s die niet boven, maar naast elkaar staan, maken Vallei tot een heel prettige omgeving om dagelijks te mogen werken.

Stefan van den Brink

Vallei is een dienstverlenend bedrijf dat een hoog kennisniveau heeft en zich qua service heel persoonlijk opstelt naar de klant. Vallei zorgt ervoor dat de administratie van de klant altijd in orde is, zodat de klant dit met een gerust hart uit handen kan geven. Als dienstverlenende is het dan ook mijn doel om de klant zich te laten focussen op hetgeen waar hij het beste in is: ONDERNEMEN.

Werken bij Vallei is voor mij elke dag weer met plezier naar mijn werk gaan. Er hangt een ontspannen sfeer op kantoor en er wordt enorm veel werk verzet op een dag. Je kan bij iedereen binnenlopen als je vragen hebt, waardoor er bij ons een heel laagdrempelige cultuur heerst. Daarnaast is er bij Vallei ook genoeg ruimte voor ontspanning, zoals het jaarlijkse personeelsuitje, maar ook de avonden waar gezellig een biertje wordt gedronken met de collega’s.

Martijn Bakkernes

Ik ben Martijn Bakkernes en ik ben sinds 2014 werkzaam bij Vallei Accountants. Als stagiair ben ik bij Vallei Accountants begonnen. Ik heb toen de kans gekregen om mij te ontwikkelen en door te groeien tot waar ik nu sta. Op dit moment ben ik werkzaam als assistent accountant op de samenstelafdeling. Vallei is een leuke organisatie waar directe lijntjes zijn met iedereen. Je kan bij iedereen binnenlopen voor vragen en iedereen staat open voor een leuk praatje. Voor een aantal grote klanten maak ik de jaarrekeningen. Daarnaast begeleid ik een grote klant met de administratie. Deze werkzaamheden zijn uitdagend en divers, omdat ik elke week vragen krijg die complex zijn en leuk zijn om uit te zoeken. Ik vind het belangrijk dat ik kansen krijg om mijzelf verder te ontwikkelen tot accountant. Deze kansen krijg ik bij Vallei Accountants.

Zien voor welke klanten wij werken?

Bekijk onze referenties