Terugblik Seminar Arbeidsrecht: WAB is going to happen?!

Meer weten?

Terugblik seminar WAB is going to happen?!

De wet- en regelgeving is aan veel veranderingen onderhevig. Dit vraagt van u als ondernemer, werkgever of administrateur veel als het gaat om rechtmatig handelen en up-to-date blijven. Per 1 januari 2020 treedt de Wet arbeidsmarkt in balans (WAB) in werking. Wat betekent dit voor u en bent u hierop voorbereid?

Omdat dit een belangrijk thema is, heeft Vallei Accountants in samenwerking met TEAM Advocaten hierover een seminar georganiseerd.

Op deze avond trad Marjon Oosterom, HRM-adviseur & salarisadministrateur bij Vallei Accountants op als gastvrouw, tevens was zij samen met haar collega’s beschikbaar om met u te sparren over dit onderwerp. Advocaat Tom van den Kieboom en zijn collega Julie van Meeteren hebben met enthousiasme het informatieve en interactieve gedeelte geleid, waarbij zij openstonden voor vragen en graag met de gasten in gesprek gingen. Wij bedanken Tom en Julie voor hun nuttige bijdrage en tijd!

In vervolg op deze avond delen wij met zowel de deelnemers van deze avond als de rest van ons klanten informatie behorend bij deze avond. Deze vindt u  in onderstaande links:

Mocht u naar aanleiding hiervan vragen hebben of hulp nodig hebben om de regels door te voeren in uw onderneming, neemt u dan gerust contact met ons op.