Ontmoet Marco

Marco werkt inmiddels 7 jaar bij Vallei. Maar waarom eigenlijk? Lees zijn verhaal hieronder.

Liever direct door naar de vacatures?

Bekijk de vacatures hier

Vallei Accountants is niet zomaar een accountant. Vallei Accountants is dé partner voor succesvol ondernemen. Om dit te realiseren wordt er met hart voor de klant, met passie voor het vak en eigen ambitie hard gewerkt. Lees hieronder wat Marco’s ervaring is.

Waarom werk je bij Vallei?

Ik werk met name bij Vallei vanwege het leuke team, de uitdaging en de afwisseling. We hebben veel jonge collega’s die houden van gezelligheid. Er is ruimte voor een geintje, maar daarnaast wordt er hard gewerkt en gaan we ervoor met elkaar. De mix aan mensen past goed en is leuk. Door zelf initiatief te nemen, krijg je de ruimte om door te groeien. Als je die kansen pakt, kun je dat werk doen wat je leuk vindt of wat jou uitdaagt. Vallei heeft een gevarieerd klantenpakket, waardoor ik veel afwisseling heb in mijn werk. Dit varieert van de ZZP’er tot grote (controleplichtige) ondernemingen. Bij een ZZP’er denk ik over alles mee en bij een controle klant kom ik bijvoorbeeld één keer per jaar om een complexe jaarrekening samen te stellen. Bij Vallei mag je eigenlijk alle soorten werkzaamheden doen. De werkzaamheden variëren van het verzorgen van tussentijdse cijfers, het samenstellen van de jaarrekening tot het opstellen van de aangifte inkomstenbelasting en vennootschapsbelasting. Ik had al snel klantcontact en word daarnaast ook betrokken bij overnames en herstructureringen, testamenten etc. Ik heb dus een breed takenpakket. Dat is niet bij ieder kantoor zo, omdat bijvoorbeeld fiscale werkzaamheden al snel gedelegeerd worden naar de fiscale afdeling.

Wat waardeer je het meest aan je baan?

Het gevarieerde takenpakket waardeer ik het meest. Daarnaast ben ik ook altijd blij als de klant tevreden is over ons werk en wij de klant verder kunnen helpen en ontzorgen. Je ziet dat hetgeen waar je energie in steekt ook groeit. Dat kan een klant zijn, maar dat kan ook een jonge collega zijn die ik begeleid of mijn eigen vaardigheden. Verder hebben we ook gave klanten in huis. Soms ook klanten die andere kantoren niet zo snel aan zouden nemen, omdat zij bijvoorbeeld heel hard groeien met internationale expansie, wat druk kan geven op de planning. Vallei fikst het.

Waar haal jij het meeste werkplezier uit?

Mij geeft het voldoening en werkplezier om de ondernemer verder te helpen. Een slogan die bij mij en Vallei past is: “Samen helpen wij jouw bedrijf verder.” Ook de combinatie van het team en het vakgebied geeft mij plezier in mijn werk. Het geeft mij een kick als ik inzicht kan creëren voor klanten die de interne beheersing op het gebied van administratie en cijfers nog niet zo goed op orde hebben. Het maakt mij dan niet uit of het een ZZP’er is of een groot bedrijf. Onlangs zei een klant tegen mij “nu begrijp ik eindelijk hoe het in elkaar zit”. Dat is het grootste compliment dat je kunt krijgen.

Waar ben je het meest trots op?

Ik ben het meest trots op wat we, in de 7 jaar dat ik hier werk, met elkaar hebben neergezet. Toen ik in dienst kwam waren er circa 15 mensen werkzaam. Nu zijn we met circa 120 collega’s.

Waarom zou (jong) talent bij Vallei moeten solliciteren?

Vanwege de doorgroeimogelijkheden die er zijn. Bij Vallei zijn veel uitdagende klanten en als je snel wilt groeien, dan kun je ook snel doorgroeien. Daarnaast heeft Vallei een leuk team. We doen leuke dingen met elkaar en je wordt uitgedaagd. Veel collega’s zijn ook ambitieus, waardoor je ook gemotiveerd wordt om door te groeien. Als je niet wilt doorgroeien, is dat natuurlijk ook goed.

Bekijk welke kansen er voor jou zijn en neem contact op met Jantine.

Naar de vacatures