Maak kennis met Margriet

Direct zien welke kansen Vallei jou biedt?

Klik hier

Vallei Audit is de plek om jezelf te ontwikkelen ontdekte Margriet Dorrestijn twee jaar geleden. Ze kwam binnen zonder ervaring en moest nog starten met haar opleiding bij Nyenrode. Lees hieronder waar ze nu staat en hoe haar werkplek daaraan bijgedragen heeft.

Waarom werk je bij Vallei Audit?

Dat is eigenlijk wel een heel leuk verhaal. Het voor de hand liggende antwoord is, omdat ik ben gestart met de opleiding accountancy aan Nyenrode. Deze opleiding is deeltijd, waardoor het vereist is om een werkgever te hebben. Ik ben toen op zoek gegaan naar een werkgever. Via mijn netwerk ben ik bij Vallei Audit terechtgekomen voor een meeloopdag, dat beviel goed. Eenmaal thuis dacht ik na over de eerste indruk van Vallei Audit. Ik had nog niet veel ervaring met andere organisaties, omdat ik nog maar 17 jaar was. Mijn gevoel bij Vallei Audit was goed. Het team was gezellig, het was gemakkelijk om contact te maken en de collega’s zijn direct zonder poespas. Ik besloot om contact op te nemen met de directeur van Vallei Audit, Marfred, met de vraag of ik langs mocht komen. Gelukkig stond hij daarvoor open. Ik vroeg hem of ik bij Vallei Audit mocht komen werken. Helaas had hij net voor mij iemand anders voor de startersplaats aangenomen. Gelukkig was hij flexibel en enthousiast en gaf hij vervolgens aan dat ik ook bij Vallei Audit aan de slag mocht. Toen ik eenmaal aan het werk ging werd het beeld bevestigd dat ik tijdens de meeloopdag heb gevormd.

Wat waardeer je het meest aan je baan?

Het meest wat ik waardeer aan deze baan, zijn de collega’s! Je werk kan nog zo leuk zijn, maar als je collega’s dat niet zijn, is je werk niet compleet. Voor mij maken de collega’s dus het verschil. De collega’s bij Vallei Audit hebben veel kennis en willen dit ook graag overdragen. Daarnaast zijn ze altijd in voor een grap. Verder vind ik het leuk dat Vallei Audit een heel divers klantenpakket heeft, waardoor je veel van verschillende soorten sectoren ziet. Als er een lastige case is, dan werken we daaraan met elkaar en dat versterkt het teamgevoel.

Waar haal jij het meeste werkplezier uit?

Ik vind het belangrijk om te blijven groeien en te blijven leren. Als ik merk dat ik stilsta in mijn ontwikkeling, dan gaat de uitdaging eruit. Ik wil door blijven groeien en verder komen in mijn kunde en kennis. Mijn collega’s nemen de tijd om mij dingen te leren en dingen uit te leggen, zodat ik kan ontwikkelen en dat is heel fijn.

Waar ben je het meest trots op?

Twee jaar geleden had ik mijn eerste werkdag bij Vallei Audit op mijn 18e verjaardag. Ik was superjong en natuurlijk onervaren. Nu ben ik 20 jaar, dat is natuurlijk nog steeds heel jong, maar ik heb zoveel geleerd in deze tijd. Niet alleen op het vakgebied van de Audit, maar ook op het persoonlijke vlak. Toen ik bij Vallei Audit ging werken, kwam ik net van de middelbare school. Inmiddels ben ik voorzitter van de personeelsvertegenwoordiging bij Vallei. Het is gaaf om deze rol te hebben en de kans te hebben hierin door te groeien. Dat is zeker iets moois!

Waarom zou (jong) talent bij Audit moeten solliciteren?

Wat leuk is aan Vallei Audit, is het feit dat we een divers klantenpakket hebben. Je ziet veel verschillende dingen waar je van leert. Daarnaast zijn we een redelijk kleinschalig team, maar we bedienen grote klanten, dit vind ik erg gaaf. Ook krijg je bij Vallei Audit de kans om door te ontwikkelen. Een ander belangrijk aspect is dat er aandacht is voor de werk-/privé balans. Daar wordt opgelet en dat is fijn.

Wil jij collega worden van Margriet? Bekijk de mogelijkheden en neem contact op met Jantine

Naar de vacatures