AccountAbilities en Stighter & Partners sluiten zich aan bij Vallei Accountants

Meer weten?

AccountAbilities en Stighter & Partners sluiten zich aan bij Vallei Accountants

AccountAbilities en Stighter & Partners gaan samen met Vallei Accountants de toekomst tegemoet. Beide organisaties hebben een heldere visie en zijn ervan overtuigd dat deze stap bijdraagt aan de realisatie van de ambities. Zowel AccountAbilities als Stighter & Partners zijn gevestigd in Amsterdam. De schaalvergroting biedt de slagkracht en wendbaarheid om de snel veranderende markt in het algemeen en accountancy in het bijzonder op een goede manier het hoofd te bieden. Met het inzetten op verdere professionalisering, het vergroten van de capaciteit en de verder uitgebreide expertise is er voor elke vraag een antwoord. “We sluiten ons graag bij deze jonge ambitieuze organisatie aan. Klanten kunnen hierdoor rekenen op een allround dienstverlening en ook voor medewerkers ontstaan meer kansen”, aldus Paul de Goed van Stighter & Partners en Marc de Wit van AccountAbilities.

Marfred de Leeuw, eigenaar van Vallei Accountants, licht de stap toe: “Deze nieuwe vestiging, met haar internationale netwerk, past goed bij onze ambities. Met de samenwerking zijn we in staat om als Vallei Accountants een volgende stap te zetten en daarbij de service en kwaliteit van onze dienstverlening onveranderd hoog te houden.”

Met het toetreden van AccountAbilities en Stighter & Partners krijgt Vallei Accountants er een Amsterdamse vestiging bij met ruim 30 collega’s. Het DNA van alle betrokken partijen is vergelijkbaar. Kwaliteit staat voorop evenals de persoonlijke betrokkenheid bij de cliënten. Met deze acquisitie kan Vallei Accountants naast de focus op het midden- en kleinbedrijf ook de grotere, internationale cliënten beter aan zich binden.